Forum

Navigace fóra - nacházíte se zde:Diskuzní forumSuzukibandit: DiskuzeTestovací téma
Pro vytváření příspěvků a témat musíte být přihlášeni.

Testovací téma

Testovací příspěvek:

Test2

Citát ze zdroje suzukibanditadmin dne 26/04/2023, 13:59

Testovací:

Tak nevím...

Citát ze zdroje suzukibanditadmin dne 26/04/2023, 14:00

Test2

...není co řešit

Za mě dobrý, maká i na Macu 🙂

Trefil sem kamenem kočku,

ostrou hranou přímo proti modrému očku,

u nebude slastně mlíčko z misky srkat,

trefím ji ještě jednou,

to bude mrkat!

co to čádkování, to je na pikaču

vobrázek test

voprásek

Tajnej pokusnej králík hlásí nástup do kotce.

A testově dám palec nahoru osimu a dolů americkýmu, aby viděli, jak budou jejich příspěvky nejčastěji hodnoceny.

Zdar. Mour

Citát ze zdroje dne 18/05/2023, 09:22

Tajnej pokusnej králík hlásí nástup do kotce.

A testově dám palec nahoru osimu a dolů americkýmu, aby viděli, jak budou jejich příspěvky nejčastěji hodnoceny.

Lajk pičo. 🙂

Jinak teda doufám, že tuhle buzerantskou fičuru dá Ondráš do prdele. Osobně považuji možnost vyjádření se k čemukoliv anonymně za ubohou, alespoň standartně odvážného muže nehodnou.

Přihlásil jsem se k odběru tématu a potvrzuji, že mi přišla notifikace mailem, že se Americkej vyjádřil k odstřelu ruské Lajky.

Citát ze zdroje dne 19/05/2023, 06:35

Přihlásil jsem se k odběru tématu a potvrzuji, že mi přišla notifikace mailem, že se Americkej vyjádřil k odstřelu ruské Lajky.

...hele bédo, s tím si poradíme, vím jak na to, tuhle jsem to tady u nás dával vopravovat :oD

Citát ze zdroje Martin Kolařík dne 06/05/2023, 16:39

co to čádkování, to je na pikaču

Samotný enter, je nový odstavec.

Když chceš jen další řádek,musíš zmáčknout
Shift+Enter

Citát ze zdroje Americkej Americkej dne 18/05/2023, 11:46

Jinak teda doufám, že tuhle buzerantskou fičuru dá Ondráš do prdele. Osobně považuji možnost vyjádření se k čemukoliv anonymně za ubohou, alespoň standartně odvážného muže nehodnou.

Když klikneš na 

Tak uvidíě, kdo jak hlasoval a komu případně rozbít hubu.

Mám to tedy i tak odstranit (nebo to alespoň zkusit)?

Dej to doprdele úplně.
Klikání je nešvar soc sítí. Reakci typu: "hele Americkej, strč si vobrázky Báwa do řiti, tady jseš na bandiťáckým fóru" považuji za jasnej názor vyjádřenej chlapa hodným způsobem. Kterej jsem následně ochotnej tady i u piva nejen s tajným prodiskutovat. Lajkování je pro sráče. Dík.

A pokusně jsem nahlásil svůj příspěvek výše. Nějak netuším komu a k jakému účelu?

Citát ze zdroje Americkej Americkej dne 23/05/2023, 11:05

A pokusně jsem nahlásil svůj příspěvek výše. Nějak netuším komu a k jakému účelu?

...zobrazí se to v zákoutí jako něco, co někdo označil a asi je předpoklad takovej, že když napíšeš cikán, tak tě uvědomělej soused pro jistotu honem nahlásí, jako kdyby si náhodou autorita nevšimla sama :oD

Citát ze zdroje Americkej Americkej dne 23/05/2023, 10:45

Dej to doprdele úplně.
Klikání je nešvar soc sítí. Reakci typu: "hele Americkej, strč si vobrázky Báwa do řiti, tady jseš na bandiťáckým fóru" považuji za jasnej názor vyjádřenej chlapa hodným způsobem. Kterej jsem následně ochotnej tady i u piva nejen s tajným prodiskutovat. Lajkování je pro sráče. Dík.

Lajknul jsem ti to a zkusím to odstranit. 🙂

Citát ze zdroje Americkej Americkej dne 23/05/2023, 10:45

Dej to doprdele úplně.
...

A je to...

Pěkná práce, díky. Ale včera jsem Tě neviděl v kotli na AC/DS? Japato?

...jirko je to dobrý, je porád s náma 🙂

...tím jsem aspoň vyzkoušel gify ...ale oni ho ve světě skutečně pitomci už pochovali, takže ti ten týpek vlastně nekecal viz tady

No jo, týpek se nachytal na HOAX a stáhl mne s sebou. Tedy jsem tam nechtě mystifikoval a moc se omlouvám. Každopádně jsem rád, že to byl blábol.

Citát ze zdroje Americkej dne 03/06/2023, 19:51

No jo, týpek se nachytal na HOAX a stáhl mne s sebou. Tedy jsem tam nechtě mystifikoval a moc se omlouvám. Každopádně jsem rád, že to byl blábol.

A já s tebou vypil Džeka, no doprdele 🙂 tak třeba zase napřesrok na někoho jinýho :-))))

Tak zase, kdy se Ti poštěstí dát si panáka s abstinentem...

Zdarek pičáci.. 🙂

Citát ze zdroje Koldan dne 06/05/2023, 16:38

Trefil sem kamenem kočku,

ostrou hranou přímo proti modrému očku,

u nebude slastně mlíčko z misky srkat,

trefím ji ještě jednou,

to bude mrkat!

Jako dobrý 🙂

Zdar jak svina, uz je zde Zbyna 😎 

...je to divný, ale su tu...a je to tady takový divný...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -

...první poznámka...proč se mi neroluje diskuze na poslední přečtenej příspěvek jako na starým fóru? ...je voser rolovat to celý dolu...

...jo a Ondráši díkes  😉