Testovací téma

Citát ze zdroje suzukibanditadmin dne 26/04/2023, 14:01Citát ze zdroje suzukibanditadmin dne 26/04/2023, 13:59Testovací:
Tak nevím...
Citát ze zdroje suzukibanditadmin dne 26/04/2023, 13:59Testovací:
Tak nevím...
Citát ze zdroje osiris dne 28/04/2023, 10:39Citát ze zdroje suzukibanditadmin dne 26/04/2023, 14:00Test2
...není co řešit
Citát ze zdroje suzukibanditadmin dne 26/04/2023, 14:00Test2
...není co řešit
Citát ze zdroje Koldan dne 06/05/2023, 16:38Trefil sem kamenem kočku,
ostrou hranou přímo proti modrému očku,
u nebude slastně mlíčko z misky srkat,
trefím ji ještě jednou,
to bude mrkat!
Trefil sem kamenem kočku,
trefím ji ještě jednou,
to bude mrkat!
Citát ze zdroje tajnej dne 18/05/2023, 09:22Tajnej pokusnej králík hlásí nástup do kotce.
A testově dám palec nahoru osimu a dolů americkýmu, aby viděli, jak budou jejich příspěvky nejčastěji hodnoceny.
Tajnej pokusnej králík hlásí nástup do kotce.
A testově dám palec nahoru osimu a dolů americkýmu, aby viděli, jak budou jejich příspěvky nejčastěji hodnoceny.
Citát ze zdroje Americkej dne 18/05/2023, 11:46Citát ze zdroje dne 18/05/2023, 09:22Tajnej pokusnej králík hlásí nástup do kotce.
Lajk pičo. 🙂
Jinak teda doufám, že tuhle buzerantskou fičuru dá Ondráš do prdele. Osobně považuji možnost vyjádření se k čemukoliv anonymně za ubohou, alespoň standartně odvážného muže nehodnou.
Citát ze zdroje dne 18/05/2023, 09:22Tajnej pokusnej králík hlásí nástup do kotce.
Lajk pičo. 🙂
Jinak teda doufám, že tuhle buzerantskou fičuru dá Ondráš do prdele. Osobně považuji možnost vyjádření se k čemukoliv anonymně za ubohou, alespoň standartně odvážného muže nehodnou.
Citát ze zdroje tajnej dne 19/05/2023, 06:35Přihlásil jsem se k odběru tématu a potvrzuji, že mi přišla notifikace mailem, že se Americkej vyjádřil k odstřelu ruské Lajky.
Přihlásil jsem se k odběru tématu a potvrzuji, že mi přišla notifikace mailem, že se Americkej vyjádřil k odstřelu ruské Lajky.
Citát ze zdroje osiris dne 19/05/2023, 10:34Citát ze zdroje dne 19/05/2023, 06:35Přihlásil jsem se k odběru tématu a potvrzuji, že mi přišla notifikace mailem, že se Americkej vyjádřil k odstřelu ruské Lajky.
...hele bédo, s tím si poradíme, vím jak na to, tuhle jsem to tady u nás dával vopravovat :oD
Citát ze zdroje dne 19/05/2023, 06:35Přihlásil jsem se k odběru tématu a potvrzuji, že mi přišla notifikace mailem, že se Americkej vyjádřil k odstřelu ruské Lajky.
...hele bédo, s tím si poradíme, vím jak na to, tuhle jsem to tady u nás dával vopravovat :oD
Citát ze zdroje U L dne 22/05/2023, 23:24Citát ze zdroje Martin Kolařík dne 06/05/2023, 16:39co to čádkování, to je na pikaču
Samotný enter, je nový odstavec.
Když chceš jen další řádek,musíš zmáčknout
Shift+Enter
Citát ze zdroje Martin Kolařík dne 06/05/2023, 16:39co to čádkování, to je na pikaču
Samotný enter, je nový odstavec.
Když chceš jen další řádek,musíš zmáčknout
Shift+Enter
Citát ze zdroje U L dne 22/05/2023, 23:29Citát ze zdroje Americkej Americkej dne 18/05/2023, 11:46Jinak teda doufám, že tuhle buzerantskou fičuru dá Ondráš do prdele. Osobně považuji možnost vyjádření se k čemukoliv anonymně za ubohou, alespoň standartně odvážného muže nehodnou.
Když klikneš na
Tak uvidíě, kdo jak hlasoval a komu případně rozbít hubu.
Mám to tedy i tak odstranit (nebo to alespoň zkusit)?
Citát ze zdroje Americkej Americkej dne 18/05/2023, 11:46Jinak teda doufám, že tuhle buzerantskou fičuru dá Ondráš do prdele. Osobně považuji možnost vyjádření se k čemukoliv anonymně za ubohou, alespoň standartně odvážného muže nehodnou.
Když klikneš na
Tak uvidíě, kdo jak hlasoval a komu případně rozbít hubu.
Mám to tedy i tak odstranit (nebo to alespoň zkusit)?
Citát ze zdroje Americkej dne 23/05/2023, 10:45Dej to doprdele úplně.
Klikání je nešvar soc sítí. Reakci typu: "hele Americkej, strč si vobrázky Báwa do řiti, tady jseš na bandiťáckým fóru" považuji za jasnej názor vyjádřenej chlapa hodným způsobem. Kterej jsem následně ochotnej tady i u piva nejen s tajným prodiskutovat. Lajkování je pro sráče. Dík.
Dej to doprdele úplně.
Klikání je nešvar soc sítí. Reakci typu: "hele Americkej, strč si vobrázky Báwa do řiti, tady jseš na bandiťáckým fóru" považuji za jasnej názor vyjádřenej chlapa hodným způsobem. Kterej jsem následně ochotnej tady i u piva nejen s tajným prodiskutovat. Lajkování je pro sráče. Dík.
Citát ze zdroje osiris dne 23/05/2023, 16:15Citát ze zdroje Americkej Americkej dne 23/05/2023, 11:05A pokusně jsem nahlásil svůj příspěvek výše. Nějak netuším komu a k jakému účelu?
...zobrazí se to v zákoutí jako něco, co někdo označil a asi je předpoklad takovej, že když napíšeš cikán, tak tě uvědomělej soused pro jistotu honem nahlásí, jako kdyby si náhodou autorita nevšimla sama :oD
Citát ze zdroje Americkej Americkej dne 23/05/2023, 11:05A pokusně jsem nahlásil svůj příspěvek výše. Nějak netuším komu a k jakému účelu?
...zobrazí se to v zákoutí jako něco, co někdo označil a asi je předpoklad takovej, že když napíšeš cikán, tak tě uvědomělej soused pro jistotu honem nahlásí, jako kdyby si náhodou autorita nevšimla sama :oD

Citát ze zdroje suzukibanditadmin dne 24/05/2023, 10:39Citát ze zdroje Americkej Americkej dne 23/05/2023, 10:45Dej to doprdele úplně.
Klikání je nešvar soc sítí. Reakci typu: "hele Americkej, strč si vobrázky Báwa do řiti, tady jseš na bandiťáckým fóru" považuji za jasnej názor vyjádřenej chlapa hodným způsobem. Kterej jsem následně ochotnej tady i u piva nejen s tajným prodiskutovat. Lajkování je pro sráče. Dík.Lajknul jsem ti to a zkusím to odstranit. 🙂
Citát ze zdroje Americkej Americkej dne 23/05/2023, 10:45Dej to doprdele úplně.
Lajknul jsem ti to a zkusím to odstranit. 🙂

Citát ze zdroje suzukibanditadmin dne 02/06/2023, 14:31Citát ze zdroje Americkej Americkej dne 23/05/2023, 10:45Dej to doprdele úplně.
...A je to...
Citát ze zdroje Americkej Americkej dne 23/05/2023, 10:45Dej to doprdele úplně.
...
A je to...
Citát ze zdroje osiris dne 03/06/2023, 19:32...jirko je to dobrý, je porád s náma 🙂
...tím jsem aspoň vyzkoušel gify ...ale oni ho ve světě skutečně pitomci už pochovali, takže ti ten týpek vlastně nekecal viz tady
...jirko je to dobrý, je porád s náma 🙂
...tím jsem aspoň vyzkoušel gify ...ale oni ho ve světě skutečně pitomci už pochovali, takže ti ten týpek vlastně nekecal viz tady
Citát ze zdroje Americkej dne 03/06/2023, 19:51No jo, týpek se nachytal na HOAX a stáhl mne s sebou. Tedy jsem tam nechtě mystifikoval a moc se omlouvám. Každopádně jsem rád, že to byl blábol.
No jo, týpek se nachytal na HOAX a stáhl mne s sebou. Tedy jsem tam nechtě mystifikoval a moc se omlouvám. Každopádně jsem rád, že to byl blábol.
Citát ze zdroje XJelen dne 08/06/2023, 05:45Citát ze zdroje Americkej dne 03/06/2023, 19:51No jo, týpek se nachytal na HOAX a stáhl mne s sebou. Tedy jsem tam nechtě mystifikoval a moc se omlouvám. Každopádně jsem rád, že to byl blábol.
A já s tebou vypil Džeka, no doprdele 🙂 tak třeba zase napřesrok na někoho jinýho :-))))
Citát ze zdroje Americkej dne 03/06/2023, 19:51No jo, týpek se nachytal na HOAX a stáhl mne s sebou. Tedy jsem tam nechtě mystifikoval a moc se omlouvám. Každopádně jsem rád, že to byl blábol.
A já s tebou vypil Džeka, no doprdele 🙂 tak třeba zase napřesrok na někoho jinýho :-))))
Citát ze zdroje Baltazar dne 11/08/2023, 22:08Citát ze zdroje Koldan dne 06/05/2023, 16:38Trefil sem kamenem kočku,
trefím ji ještě jednou,
to bude mrkat!
Jako dobrý 🙂
Citát ze zdroje Koldan dne 06/05/2023, 16:38Trefil sem kamenem kočku,
trefím ji ještě jednou,
to bude mrkat!
Jako dobrý 🙂
Citát ze zdroje Filous dne 06/11/2023, 14:02...první poznámka...proč se mi neroluje diskuze na poslední přečtenej příspěvek jako na starým fóru? ...je voser rolovat to celý dolu...
...první poznámka...proč se mi neroluje diskuze na poslední přečtenej příspěvek jako na starým fóru? ...je voser rolovat to celý dolu...