Nelze editovat profil
Citát ze zdroje osiris dne 18/05/2023, 13:28ondrášovi: když jsem byl přihlášenej (ještě v chvilkovým tmavým režimu), zahlídnul jsem už moderaci (nebo administraci?) fóra, ale pak to zase zmizelo, aniž bych to stačil otestovat
...pokusný smajlík 😉
edit: testování, osiris
ondrášovi: když jsem byl přihlášenej (ještě v chvilkovým tmavým režimu), zahlídnul jsem už moderaci (nebo administraci?) fóra, ale pak to zase zmizelo, aniž bych to stačil otestovat
...pokusný smajlík 😉
edit: testování, osiris
Citát ze zdroje U L dne 22/05/2023, 23:31Citát ze zdroje Americkej Americkej dne 14/05/2023, 13:31To by se hodilo dát do kupy.
Jo, tohle asi bude trochu oříšek, ale fungovat by to mělo, to jo...
Teď můžeš najít odkaz na profil v menu vpravo nahoře, ale nevím proč, se ty údaje neukládají.
Citát ze zdroje Americkej Americkej dne 14/05/2023, 13:31To by se hodilo dát do kupy.
Jo, tohle asi bude trochu oříšek, ale fungovat by to mělo, to jo...
Teď můžeš najít odkaz na profil v menu vpravo nahoře, ale nevím proč, se ty údaje neukládají.
Citát ze zdroje U L dne 22/05/2023, 23:33Citát ze zdroje osiris dne 18/05/2023, 13:28ondrášovi: když jsem byl přihlášenej (ještě v chvilkovým tmavým režimu), zahlídnul jsem už moderaci (nebo administraci?) fóra, ale pak to zase zmizelo, aniž bych to stačil otestovat
...pokusný smajlík 😉
Už bys měl mít administrátora. Vyzkoušej...
edit: pokus, osiris
Citát ze zdroje osiris dne 18/05/2023, 13:28ondrášovi: když jsem byl přihlášenej (ještě v chvilkovým tmavým režimu), zahlídnul jsem už moderaci (nebo administraci?) fóra, ale pak to zase zmizelo, aniž bych to stačil otestovat
...pokusný smajlík 😉
Už bys měl mít administrátora. Vyzkoušej...
edit: pokus, osiris
Citát ze zdroje Americkej dne 23/05/2023, 10:54Citát ze zdroje U L dne 22/05/2023, 23:31Teď můžeš najít odkaz na profil v menu vpravo nahoře, ale nevím proč, se ty údaje neukládají.Na profil trefím, údaj přepíšu, ale na aktualizaci mám stopku.
Citát ze zdroje U L dne 22/05/2023, 23:31Teď můžeš najít odkaz na profil v menu vpravo nahoře, ale nevím proč, se ty údaje neukládají.
Na profil trefím, údaj přepíšu, ale na aktualizaci mám stopku.
Citát ze zdroje tajnej dne 25/05/2023, 12:41tak profilovou fotku jsem vložil a vidím jí v diskuzi (i když teda kterej zk.venej designér vymyslel, že je teď všude v módě ořezávat kruhem, bych ho nahnal do fotokomory a nechal za trest udělat tisíckrát kroužek po tmě. ale to je jen detail).
když ale kliknu na Profil, tak tam vidím prázdný vokýnka, i když jsem tam před tím zadal a uložil telefon.
tak profilovou fotku jsem vložil a vidím jí v diskuzi (i když teda kterej zk.venej designér vymyslel, že je teď všude v módě ořezávat kruhem, bych ho nahnal do fotokomory a nechal za trest udělat tisíckrát kroužek po tmě. ale to je jen detail).
když ale kliknu na Profil, tak tam vidím prázdný vokýnka, i když jsem tam před tím zadal a uložil telefon.
Citát ze zdroje XJelen dne 29/05/2023, 08:09Citát ze zdroje tajnej dne 25/05/2023, 12:41tak profilovou fotku jsem vložil a vidím jí v diskuzi (i když teda kterej zk.venej designér vymyslel, že je teď všude v módě ořezávat kruhem, bych ho nahnal do fotokomory a nechal za trest udělat tisíckrát kroužek po tmě. ale to je jen detail).
Na Macu to samý 😉
Citát ze zdroje tajnej dne 25/05/2023, 12:41tak profilovou fotku jsem vložil a vidím jí v diskuzi (i když teda kterej zk.venej designér vymyslel, že je teď všude v módě ořezávat kruhem, bych ho nahnal do fotokomory a nechal za trest udělat tisíckrát kroužek po tmě. ale to je jen detail).
Na Macu to samý 😉

Citát ze zdroje suzukibanditadmin dne 02/06/2023, 14:35Citát ze zdroje XJelen dne 29/05/2023, 08:09Na Macu to samý 😉Ne, to není problém operačního systému. Myslím, že v dnešní době už aplikace v prohlížeči (pokud se jedná o Wordpress) tímhle netrpí. Objevují se nové věci, kde to tím trpět může, ale tady by to neměl být případ.
Ale zatím nevím, kde je zakopanej pes. 😡
Citát ze zdroje XJelen dne 29/05/2023, 08:09Na Macu to samý 😉
Ne, to není problém operačního systému. Myslím, že v dnešní době už aplikace v prohlížeči (pokud se jedná o Wordpress) tímhle netrpí. Objevují se nové věci, kde to tím trpět může, ale tady by to neměl být případ.
Ale zatím nevím, kde je zakopanej pes. 😡

Citát ze zdroje suzukibanditadmin dne 06/06/2023, 14:05Tak máme tu nějaký pokrok...
- Kliknete na profil
- Kliknete na ozubené kolo
- Kliknete na "Upravit profil"
- Upravujete
Až skončíte, tak kliknout na Aktualizovat profil.
Prosím o vyzkoušení...
Tak máme tu nějaký pokrok...
- Kliknete na profil
- Kliknete na ozubené kolo
- Kliknete na "Upravit profil"
- Upravujete
Až skončíte, tak kliknout na Aktualizovat profil.
Prosím o vyzkoušení...
Citát ze zdroje Americkej dne 06/06/2023, 18:17Takže uživatelskej profil už editovat jde. Tedy jupí 🙂 Jen ještě nepobírám jednu věc, uživatelský jméno (nick) by mělo bejt nadřazený jménu a příjmení z registrace. Přesto v diskuzi tvrdošíjně zobrazuje jen jméno+příjmení?
Takže uživatelskej profil už editovat jde. Tedy jupí 🙂 Jen ještě nepobírám jednu věc, uživatelský jméno (nick) by mělo bejt nadřazený jménu a příjmení z registrace. Přesto v diskuzi tvrdošíjně zobrazuje jen jméno+příjmení?

Citát ze zdroje suzukibanditadmin dne 07/06/2023, 08:17Citát ze zdroje Americkej dne 06/06/2023, 18:17Jen ještě nepobírám jednu věc, uživatelský jméno (nick) by mělo bejt nadřazený jménu a příjmení z registrace. Přesto v diskuzi tvrdošíjně zobrazuje jen jméno+příjmení?
Upraveno.
Pokusím se to nastavit nějak globálně. Každopádně to jde udělat ručně, takže na požádání provedu.
Citát ze zdroje Americkej dne 06/06/2023, 18:17Jen ještě nepobírám jednu věc, uživatelský jméno (nick) by mělo bejt nadřazený jménu a příjmení z registrace. Přesto v diskuzi tvrdošíjně zobrazuje jen jméno+příjmení?
Upraveno.
Pokusím se to nastavit nějak globálně. Každopádně to jde udělat ručně, takže na požádání provedu.

Citát ze zdroje suzukibanditadmin dne 07/06/2023, 15:30Citát ze zdroje Americkej dne 07/06/2023, 13:36Koukal jsem na původní doménu a tvrdí, že je prázdná? Tak mám obavu, aby bylo vůbec co přenášet?
Je to jen doména. Doména zjednodušeně říká, na jakém fyzickém stroji se má ten web hledat (kde je umístěn webhosting). Tím, že Inkviz nezaplatil (cca 3 týdny po splatnosti), tak tahle informace zmizela, ale na tom stroji to stále je (webhosting existuje, jen se na něj nejde dostat přes suzukibandit.cz).
Jak se tak koukám, tak Inkviz tu doménu zase zaplatil, ale ještě je potřeba tu ztracenou informaci nastavit. To ale musí udělat ten, kdo k tomu má práva, buďto teda Inkviz, nebo ten, u kterého se ten webhosting provozuje, ale musí to zařídit Inkviz.
Citát ze zdroje Americkej dne 07/06/2023, 13:36Koukal jsem na původní doménu a tvrdí, že je prázdná? Tak mám obavu, aby bylo vůbec co přenášet?
Je to jen doména. Doména zjednodušeně říká, na jakém fyzickém stroji se má ten web hledat (kde je umístěn webhosting). Tím, že Inkviz nezaplatil (cca 3 týdny po splatnosti), tak tahle informace zmizela, ale na tom stroji to stále je (webhosting existuje, jen se na něj nejde dostat přes suzukibandit.cz).
Jak se tak koukám, tak Inkviz tu doménu zase zaplatil, ale ještě je potřeba tu ztracenou informaci nastavit. To ale musí udělat ten, kdo k tomu má práva, buďto teda Inkviz, nebo ten, u kterého se ten webhosting provozuje, ale musí to zařídit Inkviz.

Citát ze zdroje suzukibanditadmin dne 07/06/2023, 20:36Volal jsem si s Houskou, tak to snad brzo dořeší. Ono i když ty DNSka správně nastaví, tak to nějaký čas trvá, než se to protlačím celým internetem, takže to chce trpělivost.
Volal jsem si s Houskou, tak to snad brzo dořeší. Ono i když ty DNSka správně nastaví, tak to nějaký čas trvá, než se to protlačím celým internetem, takže to chce trpělivost.

Citát ze zdroje suzukibanditadmin dne 08/06/2023, 06:37@americkej Je ještě něco, co by podle Tebe chtělo upravit, změnit? Nemyslím jen to forum, ale celkově... Ještě bych asi měl doplnit fotogalerii.
Chtělo by to, aby to vyzkoušel Filous... Bez toho to podle mě nejde schválit, ale ten říkal tuším něco o tom, že bude moct až v září... nebo to říkal Houska... Teď nevím...
@americkej Je ještě něco, co by podle Tebe chtělo upravit, změnit? Nemyslím jen to forum, ale celkově... Ještě bych asi měl doplnit fotogalerii.
Chtělo by to, aby to vyzkoušel Filous... Bez toho to podle mě nejde schválit, ale ten říkal tuším něco o tom, že bude moct až v září... nebo to říkal Houska... Teď nevím...
Citát ze zdroje Americkej dne 08/06/2023, 12:10Jojo, Filip bude ideální tester 🙂 Podle mýho už se to začíná hezky podobat původnímu webu. Přenos komplet článků, fotogalerií i fóra vč historie je jasnej. Vkládání obrázků mi teď přijde jednodušší.
Jojo, Filip bude ideální tester 🙂 Podle mýho už se to začíná hezky podobat původnímu webu. Přenos komplet článků, fotogalerií i fóra vč historie je jasnej. Vkládání obrázků mi teď přijde jednodušší.
Citát ze zdroje Americkej dne 08/06/2023, 21:22Citát ze zdroje suzukibanditadmin dne 08/06/2023, 06:37@americkej Je ještě něco, co by podle Tebe chtělo upravit, změnit? Nemyslím jen to forum, ale celkově...
A samože roštěnky dne, bez nich jsem marnej. Taky by se hodil náhled před odesláním. Nýnčko prubnu citaci.
Nahrané soubory:Citát ze zdroje suzukibanditadmin dne 08/06/2023, 06:37@americkej Je ještě něco, co by podle Tebe chtělo upravit, změnit? Nemyslím jen to forum, ale celkově...
A samože roštěnky dne, bez nich jsem marnej. Taky by se hodil náhled před odesláním. Nýnčko prubnu citaci.
Citát ze zdroje Americkej dne 08/06/2023, 21:26Tak když cituju, nejde mi psát reakci do mýho okna, jen vkládám do citovanýho svůj text. Asik nejsem nejostřejší už, takhle k večeru.
Tak když cituju, nejde mi psát reakci do mýho okna, jen vkládám do citovanýho svůj text. Asik nejsem nejostřejší už, takhle k večeru.

Citát ze zdroje suzukibanditadmin dne 12/06/2023, 09:00Citát ze zdroje Americkej dne 08/06/2023, 21:26Tak když cituju, nejde mi psát reakci do mýho okna, jen vkládám do citovanýho svůj text. Asik nejsem nejostřejší už, takhle k večeru.
Musíš mít ten kurzor umístěný mimo to šedivý, jinak to píše do toho šedivého. Mačkej šipku dolu, dokud nebude blikat pod tím šedivým rámečkem.
Citát ze zdroje Americkej dne 08/06/2023, 21:26Tak když cituju, nejde mi psát reakci do mýho okna, jen vkládám do citovanýho svůj text. Asik nejsem nejostřejší už, takhle k večeru.
Musíš mít ten kurzor umístěný mimo to šedivý, jinak to píše do toho šedivého. Mačkej šipku dolu, dokud nebude blikat pod tím šedivým rámečkem.

Citát ze zdroje suzukibanditadmin dne 12/06/2023, 09:01Citát ze zdroje XJelen dne 08/06/2023, 14:51Ondráši půjde ten editor doplnit nějakou malou sadou smajlíků? Prima by byla ta prdel a fakáč co bejvaly dřív 🙂
Prdel a fakáč zkusím doplnit.
Citát ze zdroje XJelen dne 08/06/2023, 14:51Ondráši půjde ten editor doplnit nějakou malou sadou smajlíků? Prima by byla ta prdel a fakáč co bejvaly dřív 🙂
Prdel a fakáč zkusím doplnit.

Citát ze zdroje suzukibanditadmin dne 12/06/2023, 09:02Citát ze zdroje Americkej dne 09/06/2023, 16:29Hele, proč má Mour i Kukína Koldanův avatar? Jakoby ho dostávali defaultně ti, co si nevyplněj vlastní?
No jako jo... Dal jsem to jako defaultní avatar... Můžu to změnit, jestli je na tom nějaký duševní vlastnictví. 🙂
Citát ze zdroje Americkej dne 09/06/2023, 16:29Hele, proč má Mour i Kukína Koldanův avatar? Jakoby ho dostávali defaultně ti, co si nevyplněj vlastní?
No jako jo... Dal jsem to jako defaultní avatar... Můžu to změnit, jestli je na tom nějaký duševní vlastnictví. 🙂
Citát ze zdroje Americkej dne 12/06/2023, 11:32... Můžu to změnit, jestli je na tom nějaký duševní vlastnictví. 🙂
To si nejsem jistej, spíš jde vo to, že vidět pak v diskuzi desítky Koldanů bude vcelku schizofrenní zážitek. A taky vem do úvahy, co by to udělalo s jeho egem? HA? E?
Takže jako default bych volil něco tradičnějšího:
Teda tohle je jenom bídně přefocená nášivka, grafiku nemůžu dohledat... ale jako pro představu, že jo.
... Můžu to změnit, jestli je na tom nějaký duševní vlastnictví. 🙂
To si nejsem jistej, spíš jde vo to, že vidět pak v diskuzi desítky Koldanů bude vcelku schizofrenní zážitek. A taky vem do úvahy, co by to udělalo s jeho egem? HA? E?
Takže jako default bych volil něco tradičnějšího:
Teda tohle je jenom bídně přefocená nášivka, grafiku nemůžu dohledat... ale jako pro představu, že jo.

Citát ze zdroje suzukibanditadmin dne 12/06/2023, 14:50Citát ze zdroje Americkej dne 12/06/2023, 12:19jednodušejc:
Dal jsem to jak defaultní avatar, ale ta růžová... Jako u Kukíny to asi nějak přejdu, ale třeba že by to měl Vikec... 😐
Citát ze zdroje Americkej dne 12/06/2023, 12:19jednodušejc:
Dal jsem to jak defaultní avatar, ale ta růžová... Jako u Kukíny to asi nějak přejdu, ale třeba že by to měl Vikec... 😐